L’Europa ha aconseguit una victòria important després de remuntar el partit davant l’Espanyol B. El gol de Carmona, al minut 47, de l’Espanyol B, ha fet que l’Europa reaccionés i empatés el partit quatre minuts després. Finalment, i després d’una segona part dominada per les gracienques, ha arribat el gol de la victòria cinc minuts abans del final del partit.

Una primera part sense gols

La primera part ha estat igualada i els dos conjunts no han trepitjat pràcticament àrea. Tot i que l’Europa dominava els primers instants del partit, l’Espanyol ha sortit a la gespa molt ben posicionat, impedint els atacs de les gracienques. Cap dels dos conjunts ha creat cap ocasió clara en els primers 45 minuts i el marcador no s’ha mogut. Així, els dos conjunts han enfilat cap al vestidor amb el 0-0.

L’Europa remunta el partit a cinc minuts del xiulet final

Tant l’Espanyol B com l’Europa han sortit a la segona part amb ganes de trobar-se amb el gol. I així ha estat, dos minuts després de la represa, Carmona ha marcat un autèntic golàs amb un xut des de la frontal de l’àrea que Janet, la portera gracienca, no ha pogut aturar de cap manera. L’Europa, amb aquest gol, ha reaccionat i quatre minuts després ha empatat el partit amb un bon de cap de Clara, que ha aprofitat una gran centrada de Moyano.

Després d’empatar el partit, l’Europa ha seguit buscant el gol del triomf amb arribades molt clares. Tot i això, no ha estat fins al minut 85 que la capitana, Pili Porta, ha fet el gol de la victòria. Ho ha fet també amb un gol de cap després d’una gran centrada de Queralt.