Victòria de l'Espanyol davant l'Elx amb gol de Sergi Darder
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha guanyat per 0 a 1 al camp de l’Elx en la 22a jornada de Lliga. El conjunt de Diego Martínez ha sumat els tres punts del Martínez Valero al temps d’afegit amb un gol de Sergi Darder. Amb aquesta victòria l’equip blanc-i-blau respira més tranquil i s’allunya de les posicions de descens.

Moltes ocasions i pocs gols a la primera part

L’Espanyol i l’Elx han arrencat el partit molt elèctrics. Els dos equips s’han mostrat intensos des del primer minut de partit i la primera part ha estat plena d’ocasions. L’esforç en atac i la poca contundència en defensa han estat la tònica dels primers 45 minuts i si els jugadors d’ambdós equips haguessin estat més afinats de cara a porteria, segur que s’hauria vist algun gol al Martínez Valero. Per part del conjunt blanc-i-blau, Puado i Denis Suárez han tingut les ocasions més clares.

El gol de Darder i els tres punts per a l’Espanyol

El guió de la segona part ha estat el mateix que a la primera. Els dos equips han continuat buscant el gol que els donés la victòria per allunyar-se de les posicions de descens però no aconseguien obrir el marcador. Els dos conjunts han tornat a gaudir de diverses oportunitats però la balança no es decantava per cap cantó. Al minut 80, però, Carmona ha estat expulsat per doble targeta groga després de cometre una falta sobre Aleix Vidal, que ha deixat l’Elx amb 10 jugadors.

L’Espanyol ha aprofitat la superioritat numèrica i ha aconseguit marcar al temps d’afegit. Darder ha marcat un autèntic golàs després de protagonitzar una molt bona jugada individual al minut 91. El conjunt de Diego Martínez, doncs, dormirà més tranquil després d’aquesta victòria.