Afició Sant Andreu derbi Nou Sardenya

La Segona Federació comença amb un plat fort: un derbi entre Europa i Sant Andreu a la tercera jornada de Lliga. L’enfrontament serà el diumenge 17 de setembre, a les 18 h, al Nou Sardenya i hi podran assistir 500 aficionats andreuencs. L’Europa ha cedit al Sant Andreu mig miler d’entrades, que vendrà a cinc euros cadascuna.

Les entrades es vendran diumenge, 10, a les taquilles del Narcís Sala

Les entrades seran exclusives per a socis del Sant Andreu, que les podran comprar aquest diumenge, 10 de setembre, a les taquilles del Gol Sud entre les 18 i les 18.55 h. És a dir, abans que comenci el partit entre els quadribarrats i el Cerdanyola corresponent a la Segona Jornada de Lliga.

Una entrada per soci

Els socis del Sant Andreu podran comprar una entrada cadascun fins que s’esgotin. Ara bé, es podrà comprar una entrada per a un altre soci, sempre que es porti una fotocòpia del carnet d’aquest soci i del seu DNI. El pagament dels cinc euros haurà de ser en efectiu.

130 entrades menys que la temporada passada per a cada equip

Per a aquest derbi, el Sant Andreu disposarà de 130 entrades menys que per al de la temporada passada a Tercera Federació, quan l’Europa va lliurar 630 entrades al club andreuenc. El Sant Andreu va lliurar les mateixes 630 al club escapulat. Enguany es repetirà la igualtat d’entrades i el conjunt andreuenc ha confirmat que també lliurarà 500 per al derbi de la segona volta, que es jugarà al Narcís Sala.