Com en el partit d’anada, el Llevant es va avançar en el marcador, després d’un cop de cap de Vyntra que va desviar involuntàriament Sergi Roberto. Al Barça, amb molts canvis en l’11 inical, li va costar entrar en el partit, però abans del descans dos defenses, Adriano, amb un xut des de fora de l’àrea, i Puyol, de cap en un córner, van capgirar el resultat. Tot just començar la segona meitat, Alexis, que està fent la millor temporada anotadora com a blaugrana, va sentenciar amb dos gols d’oportunista en dos minuts. El xilè, que va canviar la posició per la de fals davanter centre, va saber estar en el moment adequat en el lloc adequat per tal de fer un doblet. La pluja de gols va acabar amb el 5 a 1 de Cesc, resultat que van gaudir els poc més de 25.000 espectadors presents ahir a l’estadi.