L’Europa B ha sumat tres punts importantíssims aquest diumenge. En un escenari sempre complicat com Ca n’Anglada, el filial escapulat s’ha imposat gràcies a una diana solitària de Valter Pereira. Ningú havia estat capaç de marcar gol a l’equip terrassenc en les tres primeres jornades del grup 5 de la Tercera Federació. Amb el triomf, l’Europa B ja té sis punts al seu caseller i se situa a la zona mitjana de la taula.

El fortí de Ca n’Anglada ja és menys fortí

90 minuts a Ca n’Anglada sempre són molt llargs. Mai no és fàcil guanyar al camp del San Cristóbal i menys amb un equip filial farcit de joves jugadors sense gaire experiència a la categoria. L’equip terrassenc, a més, no havia encaixat cap gol en les tres primers jornades de Lliga. I l’Europa B, amb una gran dosi d’ofici, ha guanyat al fortí egarenc. I això que el San Cirstóbal ha tingut més presència a l’àrea contrària en els primers minuts. En una pilota aïllada, però, Valter Pereira ha caçat una pilota bombada i ha transformada l’ocasió en el 0-1 (minut 36).

En la segona meitat, Albert García podria haver marcat el segon per als escapulats però la rematada ha marxat massa creuada després d’una ocasió a pilota aturada. Carles Segura, el porter local, també ha evitat el 0-2 en una bona aturada al xut de Marc Fuster. Tot i això, l’Europa ha acabat sumant tres punts vitals en un escenari complicat com és Ca n’Anglada.