previa europa sagunti
Foto: CE Europa

L’Europa rebrà l’Atlètic Saguntí al Nou Sardenya aquest diumenge a les 12 h en la dotzena jornada del grup 3 de la Segona Federació. Els escapulats buscaran refer-se de la derrota contra l’Alzira per no perdre la pista de l’ascens directe en un partit que es podrà seguir en directe al Twitch de btv esports i al web de betevé.

L’Europa no vol perdre la pista a l’ascens directe

Els escapulats afrontaran el partit com a quarts classificats amb 21 punts, a quatre de l’ascens directe, posició que ocupa el Lleida, el líder. Una victòria local permetria a l’Europa posar pressió als equips que té al davant així com allunyar-se de quedar fora de la zona de play-off, de la qual està a quatre punts ara mateix. Els graciencs buscaran fer valer la seva condició de local per sumar un triomf que serveixi per oblidar la derrota contra l’Alzira.

Fi a una ratxa de vuit partits sense perdre

L’Europa arribarà al partit després de trencar una ratxa de vuit partits sense perdre a la Lliga. La derrota al camp de l’Alzira per 1 a 0 diumenge va posar fi a les vuit jornades consecutives puntuant, que havien permès a l’Europa distanciar-se de la darrera posició de play-off. En aquestes vuit jornades, l’Europa sumava tres empats i cinc victòries, algunes contra rivals directes com l’Hèrcules. El conjunt d’Ignasi Senabre s’aferra al bon nivell mostrat fins ara al Nou Sardenya, on s’han guanyat tots els partits de Lliga disputats.

L’Atlètic Saguntí, lluitant per la permanència

L’Atlètic Saguntí és el tretzè classificat i es troba immers en la lluita per no baixar de categoria. Un inici de temporada irregular amb tres victòries, tres empats i cinc derrotes ha provocat que la separació entre el conjunt de Sergi Escobar i el descens sigui de només un punt. L’equip valencià sortirà al Nou Sardenya amb l’objectiu de sumar, com a mínim, un punt que li permeti no caure a les cinc darreres posicions de la classificació.