Aquest diumenge hi haurà clàssic a la Lliga F. El Barça rebrà la visita del Madrid a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a partir de les 12 h. El tècnic blaugrana Jonatan Giráldez ha valorat el partit i ha assegurat que “jugar contra el Madrid sempre és especial” i que el conjunt blanc “cada temporada ha millorat la seva versió”.

El Madrid, cada cop més a prop

El Barça afronta el partit com a líder amb tres punts d’avantatge respecte al Madrid. Per Giráldez l’enfrontament contra les blanques “sempre és especial, no és un partit normal”. La repercussió és més gran que en qualsevol altre partit. El tècnic ha reconegut que “ha de ser un partit festiu” i que la intenció “és guanyar i donar una alegria a l’afició”. Ha animat als aficionats culers a anar a Montjuïc i “gairebé omplir” l’estadi.

L’entrenador blaugrana ha deixat clar que el Madrid cada cop està més a prop com a equip del Barça. El tècnic ha assegurat que “ha millorat la seva versió cada temporada”. Ha destacat els fitxatges i ha dit que té jugadores deteminants. En aquest sentit ha posat noms sobre la taula com els d’Olga, Linda Caicedo i Bruun. Giráldez ha explicat que “la millora del nivell (del Madrid) el fa més atractiu, ens exigeix més en el dia a dia i fa que siguem més competitives“.

Sobre les possibilitats de com jugarà l’equip d‘Alberto Toril, l’entrenador blaugrana ha explicat que “ens han plantejat diversos escenaris tant ofensius com defensius” i que davant d’això “tenim eines per atacar i defensar” depenen de les possibilitats. Jonatan Giráldez ha assegurat que “els primers minuts són importantíssims” i que “començar en dinàmica positiva” ajudarà molt. També ha advertit que “hem de saber patir” quan el partit ho requereixi.