@RCDEspanyol

L’Espanyol s’ha imposat al Valladolid per 3 gols a 1. Ha estat un bon partit dels blanc-i-blaus que han tingut un penal en contra, que ha aturat Diego López abans del descans i el debut golejador de Wu Lei, que ha fet el tercer gol dels de Joan Francesc Ferrer “Rubi”.

Primera meitat boja

El partit ha començat amb un ritme frenètic. No havien passat ni trenta segons quan Melendo ha picat la pilota per sobre de l’eix defensiu castellà i Borja Iglesias ha aprofitat per fer el gol més ràpid de la Lliga 2018-2019. L’Espanyol ha pogut obrir més distància en el marcador, però el xut de Dader s’ha estavellat a les cames de Masip.

Del possible 2 a 0 s’ha passat a l’empat a 1. Una internada per l’esquerre de Sergi Guardiola, molt actiu durant el primer temps, ha servit perquè Rubén Alcaraz rebés la pilota i sense oposició hagi anotat l’empat a 1. Era el minut 17.
Abans del descans, poques ocasions més, fins al penal dels visitants. Una entrada de Lluís Lòpez, que ha substituït David López per lesió, a Sergi Guardiola s’ha convertit en penal. Però Diego López, amb una gran aturada, ha fet que al descans el resultat fos d’empat a 1.

Superioritat blanc-i-blava a la segona

A la segona part, han arribat els gols de la victòria de l’Espanyol. Una falta lateral treta en curt per l’Espanyol, l’ha penjada dins l’àrea Rosales perquè Wu Lei, pentinant-la en primera instància, i Mario Hermoso, lliure de marca al segon pal, ha posat davant els pericos.  Era el minut 55.

I 10 minuts més tard, la sentència . Darder, amb moltíssima llibertat de moviment, ha deixat sol Wu Lei perquè aquest s’estrenés com a golejador perico fent el gol de tranquil·litat.