València Espanyol

L’Espanyol ha guanyat al camp del València per 1 a 2. Els blanc-i-blaus han capgirat el marcador amb gols de Raúl de Tomás i Puado. Aquesta és la primera victòria dels de Vicente Moreno fora de casa a la Lliga.

L’Espanyol iguala un València molt impetuós

El València ha començat dominant i ràpidament ha generat perill amb un cop de cap d’Hugo Duro, que s’ha estavellat a la base del pal dret de la porteria de Diego López. Als de Vicente Moreno els ha costat sortir amb la pilota controlada des del darrere, però defensivament, ben posicionats, tampoc no han passat gaires angúnies. Han anat passant els minuts i l’Espanyol, tot i no acabar-se de sentir còmode sobre el camp, ha aconseguit igualar la intensitat dels valencians. De fet, la primera part ha acabat amb els blanc-i-blaus instal·lats a camp contrari i reclamant un penal per mans de Correia, que l’àrbitre ha considerat involuntàries.

Jofre Carreras, el gran protagonista

Només començar la segona part ha arribat la jugada més perillosa de l’Espanyol, però el xut de Raúl de Tomás sol davant Cillesen ha sortit desviat per sobre el travesser. El València ha reaccionat i Alderete de cap en el minut 50 ha fet l’1 a 0. Els blanc-i-blaus, amb el marcador en contra, s’han fet amb les regnes del partit, però els ha costat trobar espais a la defensa dels de Bordalás, que han sortit en ràpids contraatacs. L’Espanyol ha buscat l’empat amb insistència i al final ha tingut premi, ja que en el minut 82 ha signat l’empat. Penal d’Hugo Duro sobre Jofre Carreras, que acabava d’entrar al camp, i que s’ha encarregat de transformar-lo Raúl de Tomás fent l’1 a 1. Els de Vicente Moreno, amb la confiança pels núvols, han capgirat el marcador gràcies a una centrada de Carreras que ha rematat de cap Puado per fer l’1 a 2. El València no s’ha rendit i Rubén Iranzo ha enviat una pilota al travesser en el que hauria pogut significar l’empat.