Derrota de l?Espanyol - Sevilla amb dos gols de Lukébakio
@RCDEspanyol

(EFE / Redacció) L’Espanyol ha perdut contra el Sevilla (0-2) en un partit en què el jugador de l’equip andalús Dodi Lukébakio ha estat el millor amb un doblet. El conjunt de García Pimienta, que no havia aconseguit guanyar aquesta temporada lluny del Sánchez Pizjuán, ha deixat tocat l’equip de Manolo González, que acumula cinc derrotes els últims sis partits.

La primera part de Lukébakio sentencia l’Espanyol

El Sevilla ha aconseguit la primera victòria fora de casa de la temporada després de guanyar l’Espanyol a l’RCDE Stadium gràcies a un inspirat Dodi Lukébakio, que ha trencat els blanc-i-blaus als minuts 20 i 45 i que ha permès als andalusos jugar sense riscos a la segona part.

L’eficàcia del davanter belga ha eclipsat la bona feina de l’equip blanc-i-blau en moltes fases del joc, però els pericos han suspès en la de fer gols. L’ocasió més clara dels de Manolo González no ha arribat fins al minut 80 amb un possible penal, descartat pel VAR.

L’Espanyol ha començat sòlid i incisiu, però Lukébakio, al minut 20 i després d’una contra, ha trencat la bona feina blanc-i-blava. Un xut amb l’esquerra des de la frontal ajustat a l’escaire, potent i precís, ha posat el 0 a 1 al marcador.

La primera part ha continuat amb poques ocasions fins al minut 45. Lukébakio, una altra vegada, i amb un xut fort, ha fet el 0 a 2 poc abans del descans.

A la segona part, l’Espanyol ho ha intentat amb més pressió sobre un Sevilla que, malgrat tot, es trobava còmode a la gespa. Al minut 71, Véliz ha estat a punt de marcar amb una bona rematada de cap a la sortida d’un córner. I 9 minuts més tard, els jugadors de Manolo González han reclamat un possible penal que el VAR no ha considerat.

Cinquena derrota de l’Espanyol en les últimes sis jornades que situen l’equip blanc-i-blau a la quinzena posició esperant el que puguin fer Getafe, Leganés i Valladolid, que podrien deixar els de Manolo González en zona de descens.