L’Espanyol B perdona i deixa escapar els tres punts davant l’Alzira quan tenia pràcticament la feina feta. El gran gol del local Ian Forns a la primera meitat no ha estat suficient perquè els de Manolo González s’enduguessin els tres punts. El conjunt valencià ha remuntat el partit en la segona part fent l’1-2 definitiu. El filial blanc-i-blau arrossega una mala ratxa en aquest inici de temporada. En les primeres quatre jornades, només han aconseguit un punt dels 12 possibles.

Un Espanyol superior domina la primera meitat

Els primers minuts de l’enfrontament han estat molt igualats entre tots dos conjunts amb arribades per part dels dos equips. No ha estat fins al minut 30 de joc que l’Espanyol s’ha avançat amb un golàs des de fora l’àrea d’Ian Forns, que ha situat l’1-0 al marcador. A partir del gol, els blanc-i-blaus han continuat generant ocasions per ampliar el marcador, tot i no poder-les transformar abans de marxar al descans.

Un gol matiner condemna un Espanyol B que deixa escapar els tres punts
Després de refer-se a la primera meitat del gol inicial i empatar el partit, el filial de l’Espanyol ha deixat escapar la victòria

L’Espanyol perdona i l’Alzira remunta el partit

L’Alzira ha sortit amb les idees clares i en els primers compassos de la segona meitat ja ha avisat. Malgrat que l’Espanyol ha tingut ocasions clares, ha perdonat i no ha tingut prou encert ni efectivitat per ampliar el marcador. L’Alzira ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut en la segona meitat i després d’una gran jugada individual de Pitu han aconseguit empatar el partit al minut 76. Només nou minuts després, Lados ha aprofitat el mal refús de la defensa blanc-i-blava per remuntar el partit i fer l’1-2 definitiu.