L’Espanyol ha perdut a casa contra el Sevilla per 2 a 3 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga. El conjunt de Diego Martínez no ha fet un bon inici de competició a l’RCDE Stadium, ja que ha perdut els tres partits que ha disputat a casa. Tot i això avui ha estat a punt de remuntar un partit que perdia per 0 a 3 al minut 44.

Primera part de domini sevillista ben clar

Les coses han començat de la pitjor manera per a l’Espanyol, que als 45 segons ha vist com Erik Lamela feia el 0 a 1 al marcador. Els de Lopetegui han aprofitat un canvi de joc i la contra per fer el primer. Malgrat que l’Espanyol ho ha intentat amb alguna arribada, ha estat el Sevilla el que ha creat més perill. Al minut 26, en un llançament de córner ha arribat el segon gol del conjunt andalús, que ha convertit Carmona. Una primera part que ha estat de clar domini del conjunt de Lopetegui, però que en el tram final ha embogit. Els de Diego Martínez han tingut la ocasió més clara quan faltaven tres minuts per al descans. Joselu ha enviat una pilota a la base del pal esquerre de la porteria de Bono i el rebot li ha caigut de nou al davanter, però el segon xut ha marxat molt desviat. En el darrer minut de la primera part ha caigut el tercer del Sevilla. Cabrera no ha fet un bon rebuig i la pilota li ha caigut a Carmona, que tot sol ha superat Álvaro Fernández. En l’afegit, l’Espanyol ha retallat distància amb un penal que ha convertit Joselu per marxar amb el resultat d’1 a 3 al descans.

L’Espanyol ho intenta a la segona part

A la represa, l’Espanyol ha sortit a per totes i al minut 63 de partit Martin Braithwaite ha fet el segon gol de l’Espanyol. L’internacional danès porta dos gols en dos partits. Al minut següent, Joselu Mato ha estat a punt de marcar amb una gran xilena. Quan només faltaven set minuts per acabar el partit, el Sevilla s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió d’Erik Lamela que ha vist la segona groga. Amb un jugador més, els de Diego Martínez han tingut alguna ocasió, però no han estat capaços d’igualar el matx.