Cursa Merce 2022

La Cursa de la Mercè 2022 s’ha pogut seguir en directe per betevé. Per primera vegada a la història, la televisió pública de Barcelona ha retransmès íntegrament la cursa, en un programa especial que ha arrencat a les 8.15 hores i s’ha allargat fins que ha acabat la prova esportiva, unes dues hores i mitja després. La retransmissió de betevé s’ha pogut seguir a la TDT, al canal 166 de Movistar+, al web, al YouTube de betevé i a l’aplicació per a dispositius mòbils.

La prova més important de la Mercè 2022

betevé ha fet un ampli desplegament per ensenyar les millors imatges de la 44a edició de la Curs de la Mercè, amb seguiment especial als corredors i corredores que tenen possibilitats de guanyar la competició, però també a tots els atletes populars que ompliran els carrers de Barcelona. De fet, la Cursa de la Mercè és la prova esportiva més important de les Festes de la Mercè 2022.

La retransmissió ha disposat de diversos equips mòbils amb l’objectiu d’apropar tots els detalls de la cursa. A més a més, betevé ha tingut dos equips fixos a la sortida i l’arribada de la prova, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, que ha servit per copsar les sensacions de tots aquells atletes, esportistes i organitzadors de la cursa.

Entrevistes i seguiment al minut de la Cursa de la Mercè

El programa especial de betevé ha mostrat tots els detalls de la Cursa de la Mercè. A partir de les 8.15 h, aquesta casa ha seguit els corredors professionals i també ha ofert imatges de l’arribada de tota la resta de participants. Hi ha hagut entrevistes, testimonis i l’actualització de tota la informació al minut d’aquesta cita esportiva.

Hi haurà una reedifusió d’aquest programa a les 15.40 h a la TDT.