La victòria de l’Espanyol d’aquest dimarts a casa contra l’Eibar per 1 a 0, significa la tercera de la temporada, totes s’han aconseguit a l’estadi perico. Un estadi que només ha rebut la visita de 13.547 espectadors.

Leo Baptistao el més inspirat de la primera part

L’equip entrenat per Rubi ha sortit molt fort en l’inici del matx amb diverses ocasions per marcar, amb un Leo Baptistao protagonista en aquests primers minuts. Un clar exemple ha estat una bona jugada per la dreta de Baptistao a la mitja hora de joc. L’Espanyol ha estat a punt de marcar, però Piatti que ha rebut la centrada de l’italobrasiler, no ha estat capaç de controlar dins l’àrea i fer el xut. L’equip blanc-i-blau amb el pas dels minuts s’ha anat diluint i això ha permès que l’Eibar arribés a la porteria de Diego López, però sense crear-li perill al porter perico. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

L’entrada de Borja Iglesias revoluciona el joc perico

A la represa, l’equip entrenat per Francesc Ferrer “Rubi” ha tingut una ocasió clara en una pilota que ha rebut Sergio Garcia en profunditat. El del Bon Pastor s’ha plantat dins l’àrea davant de Dmitrovic, però Bigas li ha tret la pilota abans de poder fer al xut. Rubi ha mogut la banqueta i ha fet entrar Borja Iglesias per Sergio Garcia. Precisament Borja ha fet una bona assistència al minut 60 a Pablo Piatti, que ha gaudit d’un xut per fer el primer, la pilota ha acabat a les mans del porter de l’Eibar amb certa facilitat. L’entrada del Panda ha revolucionat el joc perico i això ha fet que al minut 68, Mario Hermoso de cap fes el primer de l’Espanyol.

La resta de la segona part, l’Espanyol s’ha de dedicat a mantenir el resultat favorable d’un a zero. Mentre que l’equip basc ha intentat arribar a la porteria de Diego López però sense gaire encert.