El Muntanyesa ha empatat a 2 a casa contra el Vilanova, encaixant dos gols en el tram final del partit de l’equip visitant. Els barcelonins tenien la victòria encarrilada amb un 2-0 quan faltaven 20 minuts pel final, però no han estat capaços d’evitar la igualada del conjunt de Vilanova i la Geltrú.

Els de groc i negre han fet una exhibició de futbol directe a la primera hora de partit. Lamin ha avançat els locals al minut 7 i, Patxi, al minut 49, ha aprofitat una mala sortida del porter rival per posar el 2 a 0 al marcador.

Però els locals no han sabut tancar un partit que semblava sentenciat i no han respost a l’empenta del Vilanova. Rubén Cuadra ha retallat distàncies al minut 74 i, al minut 89, en una jugada embolicada dins l’àrea, el porter de la Monta Víctor Colchero ha fet el 2-2 en una jugada desafortunada.