La il·lusió ha tornat a l’Espanyol. Tot i la derrota contra el Reial Madrid, la imatge que va donar l’equip en un escenari com el Santiago Bernabéu ha estat motiu d’elogi entre l’opinió pública. Sense temps per al descans, els blanc-i-blaus ja preparen el proper xoc de la jornada intersetmanal contra l’Eibar (dimarts, 20 h). L’entrenador, Rubi, s’ha mostrat optimista amb l’evolució de l’equip però ha advertit que “cal canalitzar els elogis” perquè “no acabin debilitant”.

joan-francesc-ferrer-rubi-rcd-espanyol

Amb els peus a terra

El tècnic ha reconegut que l’afició té motius “per ser optimista” i per “estar contenta” però no vol que l’equip “es passi amb la confiança”. També ha recordat que els elogis no puntuen per si sols i que volen acabar la jornada amb 10 punts. Rubi ha admès que el desgast viscut a l’estadi blanc podrà suposar que es vegin canvis en l’onze titular i que contra l’Eibar viuran “un duel difícil però bonic de veure“.

L’equip tornarà a exercitar-se dimarts al matí, just abans de l’enfrontament, i la llista es farà pública en acabar-se la sessió preparatòria.