Rayo Vallecano - Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol no ha dit l’última paraula a la Lliga gràcies a un triomf balsàmic contra el Rayo Vallecano. Després de la derrota dura en el derbi, els de Luis García han aconseguit tres punts que els permeten continuar vius a la Lliga. L’1 a 2 amb un Sergi Darder espectacular permet els blanc-i-blaus acostar-se a la salvació, però no sortir encara de la zona de descens.

Intercanvi de cops a la primera part

La primera meitat del partit ha estat molt entretinguda i els dos conjunts han disposat de diverses ocasions de gol. L’enfrontament ha estat molt obert i tant el Rayo Vallecano com l’Espanyol han fet un joc molt ràpid i directe. Qui ha tingut la primera ocasió del partit ha estat el conjunt madrileny amb una rematada de Raúl De Tomás, però a la jugada següent, al minut 23, Darder ha avançat els blanc-i-blaus després d’aprofitar un mal refús de la defensa local. Amb el 0 a 1 al marcador, el Rayo ha tornat a tenir l’oportunitat de marcar, però Pacheco ha negat el gol a Raúl De Tomás, que al minut 42 ha posat l’empat al marcador amb un gol de penal.

El Rayo Vallecano perdona i gol salvador de l’Espanyol

El Rayo Vallecano ha sortit amb molta empenta. La velocitat per les bandes desbordava la defensa espanyolista que no ha trobat la fórmula d’aturar les escomeses del conjunt madrileny, que hauria pogut marcar en un parell d’ocasions. Les errades a la porteria de Pacheco s’han convertit en l’1 a 2 de Nico Melamed. Una jugada exquisida de Sergi Darder, que ha superat tots els rivals que li han sortit al davant, ha acabat amb un xut del balear que ha anat a l’escaire. El rebot l’ha aprofitat molt bé Melamed per avançar els barcelonins.

L’Espanyol ha patit en els últims moments un Rayo que ha buscat el gol de l’empat en tot moment. A l’altra àrea, Javi Puado ha tingut l’ocasió de sentenciar l’enfrontament en un contraatac. El Rayo Vallecano ha buscat amb insistència el gol, però finalment no ha arribat.