L’Espanyol B ha empatat a un gol amb el Terrassa. Els futbolistes entrenats per Víctor Cea han enllaçat tres empats seguits a casa durant aquesta temporada (els altres dos empats davant l’Elx i l’Europa), això sí, acumula set jornades sense perdre, en concret des de la segona jornada de lliga. José Ángel López ha marcat el gol per al filial blanc-i-blau, mentre que pel conjunt terrassenc el golejador ha estat Jofre Cherta.

L’Espanyol B desencalla el partit amb un gol de José Ángel

El sistema defensiu de l’Espanyol B i el Terrassa ha funcionat com mai i fins el minut 24, moment en què els terrassencs han disposat dels millors minuts, no ha arribat la primera ocasió de perill real. Gil Muntadas ha entrat amb tot al segon pal i ha estavellat la pilota al travesser. Quan més bé jugava el conjunt visitant, ha arribat el gol de l’Espanyol B, una centrada d’Almansa cap a José Ángel, que ha connectat un xut creuat que ha acabat dins la xarxa. La connexió entre tots dos jugadors ha funcionat i han desencallat aquest partit amb el primer gol a la Dani Jarque al minut 27. El Terrassa hauria pogut empatar al 34, però Pol Tristán ha allunyat el perill provinent de les botes de Gil Muntadas. Els dos conjunts han enfilat el camí dels vestidors amb el filial blanc-i-blau guanyant per la mínima, 1-0 al descans.

El Terrassa empata el partit amb un golàs de Jofre Cherta

El Terrassa ha agafat molta moral quan al minut 57 ha empatat el partit amb un gran xut, un golàs de Jofre Cherta. A partir d’aquest moment, tant l’Espanyol B com el Terrassa s’han abocat a l’atac per endur-se la victòria. Els blanc-i-blaus han tingut la victòria a tocar al 90, Londoño ha deixat per Lluc Castell, que amb un bon driblatge, s’ha plantat davant la porteria de Marcos i ha creuat massa la pilota, ocasió claríssima per als de Cea, que podia haver estat el segon gol dels pericos. El marcador ja no s’ha mogut més i el partit ha acabat amb empat a un.