L’Espanyol B s’ha imposat al Terrassa per la mínima. La victòria per 2 a 1 permetrà al filial blanc-i-blau continuar una setmana més com a líder del Grup Tercer de la Segona Federació. Els gols de Max Svensson i Roger Martínez han donat tres punts importantíssims a l’Espanyol B.

Max Svensson i Roger Martínez avancen l’Espanyol B

Els de Luis Blanco, que no ha pogut estar a la banqueta ja que s’ha trencat el tendó d’Aquil·les, han controlat el joc durant la primera part. Després d’uns primers instants de tempteig, el partit s’ha començat a decantar a partir del minut 20 quan Max Svensson ha inaugurat el marcador amb l’1 a 0. El gol en contra ha fet reaccionar el Terrassa, que s’ha estirat per intentar empatar, però han estat els blanc-i-blaus els qui han seguit dominant. I així, en el minut 37, Roger Martínez ha signat el 2 a 0. Aquest és el primer gol del futbolista amb el filial. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Emoció fins al final

El Terrassa ha sortit molt més endollat a la segona part i ha dominat i generat diverses ocasions de gol. De fet, el bon joc dels egarencs ha tingut premi en el minut 68, quan Alberto Fernández, que tot just acabava d’entrar el camp, ha retallat diferències amb el 2 a 1. A partir d’aquí el partit s’ha trencat i el gol hauria pogut caure de qualsevol dels dos cantons. Nabil ha estat a punt de fer el tercer i Aythami ha fregat l’empat. Ja en temps afegit Jofre Carreras hauria pogut sentenciar el partit, però el xut l’ha rebutjat el porter, Juanvi.