Valencia Barça

El Barça continua amb l’objectiu d’aconseguir la Lliga perfecta, o sigui, guanyar tots els partits de la competició. Al camp del València s’ha imposat per 0 a 2 i ha sumat la 28a victòria en 28 partits. Aitana Bonmatí i Mapi León han estat les golejadores de l’equip de Jonatan Giráldez.

Aitana materialitza el domini

Les blaugrana, com és habitual, han tingut el control des d’un bon inici i han tancat les valencianes a la seva àrea. Després de diverses arribades, Aitana ha marcat en el minut 18 i ha fet el 0 a 1. Les jugadores de Jonatan Giráldez han seguit insistint, però els ha costat trobar espais a la defensa espessa del València. En el tram final de la primera part, tant Bartel, migcampista del filial, com Rolfo, com també Marta Torrejón, que ha rematat al travesser, han estat a punt de fer el segon, però no ha arribat i al descans el marcador ha estat de 0 a 1.

El Barça sua per tancar el partit

La segona part ha estat un calc de la primera. El Barça ha seguit amb el control i el domini, però li ha faltat encertar en l’última passada per desequilibrar l’ordenada defensa valenciana. Han anat passant els minuts i tot i que les blaugrana no marcaven el segon, el tècnic, Jonatan Giráldez, ha substituït Aitana Bonmatí i Irene Paredes pensant en el partit de divendres de l’anada de les semifinals al Camp Nou davant el Wolfsburg. El Barça ha seguit insistint i ha tancat les valencianes en 10 metres, però les centrades de les blaugrana no han trobat qui les rematés. Tot plegat ha canviat en el minut 81, quan Mapi León ha rematat un córner i ha fet el 0 a 2. I un parell de minuts després ha estat Alexia Putellas, que ha entrat al camp a la mitja part, qui ha rematat al pal. Aquesta ha estat l’última ocasió del partit.