La Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat l’escenari de la victòria del RCD Espanyol B al derbi barceloní contra la UE Sant Andreu (3-2), en un altre partit amistós dels que s’estan disputant en aquesta pretemporada.

Els dos equips estaven encarant molt positivament les seves respectives pretemporades: l’Espanyol B venia de guanyar l’últim partit amistós davant el Nàstic de Tarragona, i el Sant Andreu també venia d’una victòria, en aquest cas contra el Terrassa. Finalment s’ha acabat imposant l’equip de major categoria, ja que els blanc-i-blaus juguen a Segona RFEF i el Sant Andreu a Tercera RFEF.

L’Espanyol imposa el seu ritme des del principi

La primera ocasió clara del partit ha sorgit d’una pèrdua del Sant Andreu molt a prop de la seva àrea, que ha aprofitat Armán entrant a la zona perillosa i creuant un xut que s’ha estavellat al pal.

Poc després, al minut 6, Roca ha fet el primer gol per l’Espanyol B, amb un xut col·locat a l’escaire que Jaime, el porter del Sant Andreu, no ha arribat a aturar.

El Sant Andreu ha intentat aixecar-se després del primer gol encaixat amb jugades al contraatac, però el domini de l’Espanyol s’ha evidenciat després del segon gol obra de Javier Hernández al minut 24 amb un xut amb cama esquerra col·locada a la dreta del porter del Sant Andreu.

Al minut 27 el Sant Andreu ha escurçat distàncies amb un gol des del mig del camp de Xavi Aparicio, que ha sorprès al porter blanc-i-blau Iker Venteo. Però l’alegria no ha durat gaire als homes de Xavi Molist, ja que tres minuts després, un remat de volea de Joan Puig ha tornat a posar a l’Espanyol amb dos gols de diferència (3-1).

La segona part, condicionada per l’expulsió de Bakary Cissé

A la segona part, l’Espanyol ha començat amb el peu esquerre degut a l’expulsió per doble targeta groga del migcampista Bakary Cissé al minut 50, que ha deixat els de Luis Blanco en inferioritat numèrica.

Després de l’expulsió, el Sant Andreu ha tingut més la possessió de la pilota i ha creat diverses ocasions per posar pressió als blanc-i-blaus, que se sentien molt còmodes amb la diferència de dos gols. Al minut 55, però, després d’una errada a camp propi de l’Espanyol, Josu Rodríguez no ha perdonat a l’hora de disparar, aprofitant la recuperació i l’assistència del seu company, Pau Morer, per posar el 3-2.

Amb el segon gol, el Sant Andreu ha estat el clar dominador de la segona part, oferint una recta final molt emocionant amb un dues ocasions clares per empatar el partit, però s’han trobat davant amb un gran Iker Venteo sota pals.

En els últims minuts, l’Espanyol ha pogut controlar les contres del Sant Andreu per intentar trobar l’empat, que no han estat encertats de cara a gol, on han errat dues ocasions clares als minuts de descompte.

L’Espanyol ha guanyat un partit on a priori eren clars favorits, però amb un home menys han sabut patir les envestides del Sant Andreu, que no s’ha rendit, i els pericos han acabat enduent-se la victòria.