Eric Garcia ja és, oficialment, jugador del FC Barcelona. El central de 20 anys arriba procedent del Manchester City i fitxa pel club blaugrana pels pròxims cinc anys i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros. El central arriba amb la carta de llibertat sota el braç. El jugador de Martorell ha preferit no renovar amb el conjunt anglès entrenat per Josep Guardiola per tornar a Can Barça, on es va formar en les categories inferiors. El jugador ha dit que “tornar al Barça és una aposta valenta. He pensat en el meu futur i estic segur del pas que he fet”.

Eric Garcia
Eric Garcia tornarà a vestir la samarreta blaugrana

El retorn després de quatre temporades

Eric Garcia va marxar del Barça amb 16 anys, fa quatre temporades. L’oferta del Manchester City era molt atractiva tant pel vessant esportiu com per l’econòmic. A Anglaterra s’ha convertit en un jugador adult i amb només 20 anys ha estat convocat per jugar l’Eurocopa. Malgrat que no ha jugat els darrers partits per no renovar, Garcia va disputar 13 partits la darrera temporada i vuit en aquesta.

Presentació a partir de les 13.15 h

Eric Garcia serà presentat a partir de les 13.30 h al Camp Nou a porta tancada. No serà fins a les 14 h quan es podran escoltar les primeres paraules del jugador després d’haver-se fet les fotografies i imatges a la gespa de l’estadi.