El nou camp de softbol se situarà al costat del camp de beisbol actual, al carrer de Pierre de Coubertin. Tots dos esports són molt semblants, una de les diferències és que amb el softbol s’hi juga amb una pilota tova. Les obres s’iniciaran durant els pròxims dies i es construirà una graderia, un marcador, dos espais d’escalfament (bullpens), dues banquetes on s’asseuran els entrenadors, jugadors i l’equip auxiliar (dougots), una xarxa exterior i una d’interior i un mur de terra que ha de fer de contenció de la graderia. En total s’ha previst que l’obra s’allargui uns sis mesos i s’ha pressupostat un cost de 618.368 euros.

L’Ajuntament ha anunciat que es construirà a Montjuïc un camp d’entrenament per a gossos que practiquen les proves d’agilitat canina. Les obres són a punt d’iniciar-se al carrer del Polvorí. S’hi consturiran dos nous camps, un que servirà d’entrenament i l’altre per a la competició i que substituran el que existeix actualment. Les instal·lacions comptaran amb mòduls prefabricats per a despatxos i lavabos, rampes adaptades i escales d’accés i graderies. Es renovaran les tanques perimetrals, s’ampliarà l’enllumenat, s’incorporaran noves xarxes de reg, de subministrament d’aigua, de clavegueram i de drenatge del terreny. També s’ha previst una font perquè els gossos puguin beure. Està previst que el projecte d’agilitat costi uns 475.000 euros i que s’actuï en una superfície de 7.000 m2. L’obra serà curta i s’executarà en un termini de 12 setmanes.

Encara hi ha mes novetats d’instal·lacions esportives a Montjuïc. La pista de llançament de martell es traslladarà a un terreny situat per sobre del carrer de Segura i amb accés pel carrer del Polvorí. La pista se situarà al costat de les pistes d’atletisme perquè els dos espais quedin connectats i en una mateixa zona. En aquest solar s’hauran de fer de nou les instal·lacions adequant el sòl, i dotant l’espai amb una gàbia de llençament del martell i una malla de protecció i seguretat. En total l’obra costarà 196.250 euros i s’ha previst que l’obra duri unes 20 setmanes.