A la primera arribada de l'Europa ja ha arribat el gol. Passada llarga de Cano i Poves, tot sol, s'ha creat la jugada, ha superat els rivals i amb una mica de fortuna ha superat Chiné. L'Ascó no s'ha arronsat i a pilota aturada ha anat creant perill. Rafa Leva ha estat clau en aquests primers 45 minuts, ja que les seves intervencions han fet que no s'igualés el matx. Només començar la segona part, ocasió per a l'Europa. Ignacio ha superat la defensa, ha tocat lleument la pilota però Argilaga l'ha tret quan anava a gol. Al minut 7, penal de Rafa Leva sobre Eizaguirre que Virgili s'ha encarregat de transformar. Quatre minuts més tard, el segon de l'Ascó. Cano ha refusat fluix, Eizaguirre, amb un xut ras, ha superat Leva. Els de la Ribera d'Ebre han seguit forts, Argilaga ha enviat la pilota al travesser. Els escapulats haurien pogut empatar en aquesta jugada entre Poves i Javi Sánchez. En el temps afegit, el tercer de l'Ascó un llançament de falta que ha tocat a Alberto i la pilota ha acabat a gol, Rafa Leva no hi ha pogut fer res.

EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Ignacio, Guzman (Camacho, 59′), Poves, Padilla (Javi Lara, 73′) i Rovira (Javi Sánchez, 59′).

ASCÓ: Chiné, Socías, Argilaga, Edu Vives (Gerard Roigé, 45′), José Ramón, Artur Gòdia, Cristino, Gabernet, Eizaguirre (Galceran, 82′), Virgili i Taranilla (Del Moral, 73′).

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón (Sabadell) assistit per Bernat Mas López i Marc Padrós Baciero (Sabadell).

TARGETES: Grogues a Putxi (Europa) i a José Ramón (Ascó).

GOLS: 1-0 (Poves, 8′); 1-1 (Virgili -p-, 51′); 1-2 (Eizaguirre, 55′); 1-3 (Cristino, 91′).