Joan Soteras i el govern de la Generalitat han tingut un intercanvi de cops dialectals arran de tot el cas Rubiales. La portaveu de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha instat el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, a dimitir, perquè considera que “no és la persona adequada” per seguir al capdavant d’aquesta institució després de les seves posicions sobre el cas Rubiales, que “no han estat a l’altura de la gravetat dels fets”.

La resposta de Joan Soteras ha estat encara més contundent: “De les persones que no en puc parlar bé, prefereixo callar. No són ningú per dir-me si he de dimitir“. A més, Soteras ha sentenciat: “Vull recordar al govern que l’FCF és una institució privada. Que ells es dediquin a fer política, que jo em dedicaré a gestionar el futbol“.

El govern es mostra contundent amb Soteras

Plaja ha opinat que Soteras “no ha estat a l’altura i no és la millor persona per estar al capdavant de la institució que representa”, ja que la seva resposta “inicial” al cas Rubiales “no ha tingut la contundència ni formes necessàries”, si bé ha deixat clar que el govern “no treu ni posa” presidents de la federació catalana ni “mourà fitxa” sobre això.

La resposta de Soteras

El president ha sortit al pas assegurant que “que el govern es dediqui a fer política i jo al futbol, ells no son ningú per dir-me si he de dimitir o no”. A més, Soteras ha afegit: “A la senyora Plaja no la conec de res, no sé ni qui és, per tant no penso dir res del que ella digui o opini de l’FCF”.