Els visitants van dominar a la primera meitat amb un gol d’Alfonso, però els escapulats es van refer i van remuntar l’1 a 0 amb tres gols consecutius de Cano, i dos de Lluís. Amb el 3 a 1, els nois dirigits per Angoy no van saber tancar el partit. El Roda, que és filial del Vila-real, va refer-se per tornar a capgirar el marcador. En només quatre minuts, es va passar del 3 a 1 al 3 a 4 amb els gols de Gerard, Simón i Belizón. Tot i el cop moral, l’Europa no es va rendir i va aconseguir l’empat en l’últim minut mitjançant un xut de Cano que va desviar un defensa.

CE Europa: Enric, Aleix, Josa, Andújar (Rubén, min 12); Vernet (Cano, min 45), Marc García, Germán, Abad, Xavi, Rodón (Ferran, min 54) i Isaac (Lluís, min 45).

CD Roda: Ximo, Raúl Baños, Maldonado (Gerad, min 76), Rafa, Genís, Ramiro, Mathias (Carlos Marín, min 67), Belizón, Simón, Pibe (Pablo, min 58) i Alfonso.

Gols: 0-1 (Alfonso, min 4); 1-1 (Cano, min 58); 2-1 (Lluís, min 63); 3-1 (Lluís, min 78); 3-2 (Gerard, min 82); 3-3 (Simón, min 84); 3-4 (Belizón, min 87); 4-4 (Rafa -pp-, min 88).