Nou amistós de la selecció catalana en terres osonenques. Un partit en què els catalans van buscar des de l'inici la porteria contrària. El Manlleu va oposar resistència almenys fins al minut vuit, quan Carlos Guzmán, de l'Europa, va aprofitar una bona centrada a l'àrea per batre el porter rival amb un gran xut creuat. CARLOS GUZMÁN, jugador de la selecció catalana amateur "He metido un gol, que eso para un jugador es siempre importante, y me voy muy contento. Son de esos goles que te salen, que el chute va ahí, y mira, hoy me ha salido y hoy lo he aprovechado." El matx es va animar a la mitja hora de joc quan l'àrbitre va xiular un penal rigorós a favor del Manlleu, que va transformar Manel Sala. La primera meitat es va saldar amb l'empat a un, uns quaranta-cinc minuts amb molt desgast físic. FERNANDO VELILLAS, jugador de la selecció catalana amateur "El míster me ha dicho si quería jugar los noventa, tenemos descanso este fin de semana en el equipo y bien, contento." A la represa les ocasions més clares van ser per als catalans, amb dues aproximacions de Maldonado i un gran servei de falta de Guillem Cornellà que podrien haver sentenciat l'enfrontament. Satisfets amb el rendiment, el partit va servir per preparar-se de cara a la competició. ANDRÉS BORGES, jugador de la selecció catalana amateur "A mostrarse lo más que podamos contra equipos bastante competentes y coger el ritmo de haber si nos conocemos mejor con el resto de compañeros." L'amistós va acabar amb la tanda de penals. Vivó i Padilla van fallar els llançaments de la selecció des dels onze metres, mentre que el Manlleu va estar més encertat i es va endur el trofeu per un ajustat marge de quatre gols a tres. 1-1 0-1 Guzmán (min. 8) i 1-1 Manel Sala (min. 30 de penal) Onze titular de la selecció catalana amateur: Ramos, Luca, Borges, Uri Escabrós, Alegre, Munta, Guzmán, Putxi, Juli, Sasha i Velillas. També han jugat: Unzué, Martin, Vivó, D.López, Padilla, Guillem Cornellà, Grau, Maldonado i Esteban