El recital ofensiu dels de Xavi Pascual no ha servit per resoldre el duel a la primera part. El Barça ha marxat al descans amb només set punts de renda: 44 a 51. Però el tercer quart ha estat per emmarcar. El parcial de 8 a 28 ha deixat el conjunt local ensorrat. En l’últim quart la diferència s’ha enfilat fins als 36 punts. Deshaun Thomas amb 22 punts ha estat el màxim encistellador del partit.

67 – CAI Saragossa (20+24+8+15): Llompart (2), Goulding (19), Robinson (8), Jelovac (13), Norel (10) -cinc inicial- Lisch (1), Katic (4), Sastre (2), Pére Tomàs (5), Juan García (1) i Landry (2).

103 – FC Barcelona (21+30+28+24): Huertas (6), Abrines (6), Thomas (22), Lampe (4), Pleiss (9) -cinc inicial- Doellman (12), Hakason (3), Hezonja (7), Satoransky (9), Jackson (13), Nachbar (2) i Tomic (10).