Amb l’eliminació de Copa encara molt recent, els de Marc Carmona van sortir decidits a llepar-se les ferides. Batería va fer el 0 a 1 ben aviat. Però el partit es va convertir en un intercanvi de cops. Retamar va fer l’empat i Rafa Usin va tornar a posar al davant el Barça. La reacció aragonesa va arribar amb gols de Catela i Retamar. Abans del descans Ari Santos va establir l’empat a 3. A la segona meitat Saad va fer el 3 a 4 i tot seguit David Ruiz va tornar a equilibrar el marcador. En els últims 16 minuts, moltes ocasions però cap gol gràcies a les intervencions de Paco Sedano i Bernad sota pals.

D-Link Saragossa: Iván Bernad, Retamar, Tejel, Verdejo  i Modrego –cinc inicial–, Caio Alves, Catela, David Ruiz i Richi Felipe.

FC Barcelona: Sedano, Ari Santos, Saad, Bateria i Wilde –cinc inicial–, Rafa Usín, Sergio Lozano, Gabriel, Lin i Dyego.

Gols: 0-1 Bateria min 3; 1-1 Retamar min 7; 1-2 Rafa Usín min 11; 2-2 Catela min 15; 3-2 Retamar min 18; 3-3 Ari Santos min 19; 3-4 Saad min 23; 4-4 David Ruiz min 24.