El Sants ha sortit amb tot, conscient que tot el que no fos guanyar significava dir gairebé adéu a les opcions de lluitar per l’ascens. La primera mostra ha arribat en el minut 3, amb aquest gol anul·lat per fora de joc de Fran. Xavi Molist no ho veia gaire clar perquè en el minut 5 ha fet escalfar dos jugadors. L’ocasió més clara dels locals ha estat aquesta, doble, a la sortida d’un córner, en el minut 17. La pressió del Sants i les imprecisions pròpies han propiciat accions com aquesta del porter Adri Buetas en la qual Geri gairebé marca de rebot.

Amb la sensació d’haver merescut més, el conjunt de Tito Lossio ha sortit amb les mateixes ganes a la segona meitat i només ha necessitat un minut per fer el 0 a 1 de Borrull que al final seria definitiu.
El Sants ha sabut jugar amb el marcador a favor i ha estat capaç de generar ocasions en la porteria contrària. A l’àrea pròpia, l’Horta ha demanat penal per aquestes mans de Crivillés.

Els de Tito Lossio han sabut aguantar amb un marcador que els permet mantenir intactes les opcions de lluitar per l’ascens.

L’alegria de jugadors i tècnics al final del matx contrastava amb la incertesa i la incredulitat quan l’Horta ha anunciat que impugnarà el partit perquè havien jugat dos minuts amb 12 jugadors poc després del canvi de Cornelius per Geri.

Ara haurem d’esperar a la reacció del comitè de competició de la Federació Catalana per saber-ne la resolució.