Molt de respecte entre Muntanyesa i Europa. La por de perdre i de complicar-se més la vida ha pogut més que les ganes de guanyar el partit. Moltes passades llargues, moltes pilotes aèries i molt poques arribades a les àrees. De fet l’ocasió més clara aquest xut de falta de Fran Bea al qual respon perfectament Tato Burgada. La segona part ha estat més divertida. L’àrbitre ha anul·lat aquest gol a l’Europa, perquè la pilota havia sortit per la línia de banda. Diego ha estat el jugador més actiu de la Monta i aquí la seva centrada xut s’estavella al pal de la porteria de Fer. L’Europa també ha estat ben a prop del gol en aquesta rematada d’Abel Rita, que ha anat al travesser. I quan sí que ha arribat el gol ha estat en el minut 83. Errada defensiva d’Uri Escabrós, que aprofita Xavi Civil per fer el 0 a 1. La Monta en els últims minuts ha intentat empatar, però els graciencs han aconseguit endur-se els tres punts.