Segona derrota del Sant Andreu a la Lliga i segona derrota consecutiva a casa. Els andreuencs van perdre davant el líder, l'Huracán València, per 1 gol a 2. Els valencians van dominar els primers 45 minuts. En part, gràcies al fet que en el minut 13 van fer el 0 a 1 mitjançant Javi Navarro. Amb el marcador a favor, l'Huracán es va sentir molt còmode i més quan just abans del descans un altre cop Javi Navarro va fer el segon. Els Sant Andreu va reaccionar a la segona part, però el gol de Jorge Muñoz va arribar massa tard, quan només faltaven vuit minuts per al final. Ara els quadribarrats són desens a la classificació. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Torno a insistir-hi, potser sóc una mica pesat, però els equips de Segona B no estan preparats per afrontar diumenge, dimecres, diumenge, dimecres. És del tot impossible. Parlem d'un tema físic i parlem d'un tema mental."

UE Sant Andreu: Morales, Xavi (Arnau, min 77), Melo, Azparren (Dídac, min 55), Rubén, Jorge, Aitor, XAvi Jiménez (Josu, min  6), Quim Araújo, Édgar, David Prats.

Huracán: Paco, Alexis, Ruso, Pablo Vidal, Gomis, San Julián (Akapo, min 78), Salero, Miñano (Carreño, min 58), Rubio, Capdevila (Fas, min 65), Javi Navarro.