El resultat contundent no va ser tan fàcil com mostra el marcador, perquè el conjunt murcià va sortir amb ganes i va dominar durant la primera part. L'única ocasió clara dels quadribarrats en els primers 45 minuts va ser aquesta d'Edgar, que David va desviar a córner. El jugador més destacat per part andreuenca va ser Morales. El porter va salvar l'equip en més d'una ocasió i va avortar totes les intencions ofensives de La Hoya Llorca. A la segona meitat, els de Piti Belmonte es van adaptar millor al camp de gespa natural i van superar clarament el rival. Xavi Boniquet va fer el 0 a 1 al minut 52 i, només dos minuts més tard, Edgar va aprofitar una mala sortida del porter rival per fer el 0 a 2. Boniquet va estar a punt de marcar el tercer gol, però la seva rematada va anar al pal. Els murcians van tenir opcions de fer l'1 a 2 per un penal de Dídac que Meca va llançar fora. A punt d'acabar el partit, Marc Mas va sentenciar amb el 0 a 3 definitiu, que deixa el títol de la Copa Federació a tocar del Sant Andreu.

La Hoya Llorca CF: David, Prior (Ochoa, min 76), Juanito (Cuenca, min 67), Josan, Paco Lorca (Carrasco, min 57), Carlos Rodríguez, Nico, Meca, Armando, Eddy i Iván Pérez.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Cárdenas, Rubén, Gómez (Borja, min 83), Serramitja (Josu, min 78), Quim Araújo, Marc Mas, Boniquet i Edgar (Xavi Jiménez, min 63).

Gols: 0 – 1 (Xavi Boniquet, min 52); 0 – 2 (Edgar, min 54); 0 – 3 (Marc Mas, min 87).