El partit ha començat amb polèmica, perquè encara no s’havia arribat al minut 10 quan el Sant Andreu ha reclamat mans dins l’àrea. L’àrbitre, però, no ha vist res punible. Aquesta jugada pot haver descentrat els quadribarrats, perquè el Vilafranca, entre els minuts 10 i el 18, ha encarrilat l’enfrontament. Primer ha estat Oribe qui ha marcat tot un golàs. També amb mala sort per a Segovia, ja que la pilota li pica a l’esquena abans d’entrar. I després ha estat Fontanils, a la sortida d’un córner, qui ha rematat de cap per fer el 0 a 2. Tot i el cop psicològic dels dos gols, el Sant Andreu ha buscat retallar diferències i ha tingut premi abans del descans. La lluita d’Óscar Muñoz ha tingut recompensa. Las pilota, tot i que plorant, acaba entrant. I abans del descans l’àrbitre ha anul·lat aquest gol a Óscar Muñoz per fora de joc. La segona part ha començat amb aquesta ocasió clara per al Sant Andreu. El xut de Ton Alcover va a parar al travesser. Els de Mikel Azparren han seguit buscant el gol amb insistència i diverses vegades han estat molt a prop d’empatar, però la sort se’l ha girat l’esquena. I en l’última jugada del partit el Sant Andreu ha tornat a reclamar penal per mans, però l’àrbitre les ha tornat a obviar.