El partit ha començat de la millor manera possible, però ha acabat com el rosari de l’aurora. La Damm entre el minut 21 i 23 ha marcat dos gols i tot feia pensar que trencaria la ratxa negativa de tres derrotes consecutives. Arnau ha obert el marcador i Werick ha fet el segon. El San Francisco, però, abans del descans ha retallat diferències i García ha fet l’1 a 2. La represa també ha començat bé per als interessos dels barcelonins, ja que Werick feia el tercer i tornava a posar distància en el marcador. Però aleshores ha arribat la desfeta. Els locals s’han bolcat sobre la porteria cervesera i els gols han anat caient un rera l’altre. Valverde ha fet el 2 a 3 i després ha estat Pedro, qui ha agafat el protagonisme golejador. En tres minuts ha marcat dos gols i ha capgirat el marcador. La Damm es veia impotent per resistir en defensa i abans d’acabar Flavio, en pròpia porta, ha fet el 5 a 3 definitiu. És la quarta derrota dels cervesers, que se situen penúltims en la classificació.