El matx prometia amb dos conjunts que busquen el joc combinatiu en un camp que ajuda a mostrar les virtuts dels jugadors, però també alguna carència, o errada, com la del porter José Ortega en el primer gol de l’enfrontament. Álex López ha aprofitat per fer l’1 a 0 en el minut 4 de partit. L’alegria, però, ha durat poc, perquè el Terrassa ha aconseguit empatar vuit minuts més tard mitjançant Carlos Martínez.
El conjunt visitant ha fet una pressió molt alta que no permetia que l’Espanyol B circulés la pilota amb comoditat i ha provocat que no hi hagués gaires ocasions de cara a porteria. La primera meitat també ha tingut com a fet destacat la lesió de Pipa, que ha estat substituït en el minut 17 per Jordan.
A la represa, el guió no ha variat i cap dels dos conjunts aconseguia dominar l’altre, però en una jugada personal, Pol Lozano ha fet un xut ajustat que ha servit per col·locar el 2 a 1. Els de David Gallego semblava que dominaven sense gaires problemes i amb certa comoditat, però en una jugada de pilota aturada, Juan Pablo Amantini ha fet, de cap, l’empat a dos definitiu.
Després del gol, tots dos equips han mostrat una ambició molt alta per aconseguir la victòria i tant els espanyolistes com els vallesans han tingut opcions com per desfer un empat que es pot considerar just tenint en compte el que s’ha vist en el terreny de joc.