El Sant Andreu ha sortit al camp disposat a endur-se els tres punts. A mesura que passaven els minuts els andreuencs s'han sentit més còmodes i dominaven a pler. Semblava que era qüestió de temps que el gol quadribarrat arribaria, però avui l'equip ha estat negat de cara el gol. David Prats i Xavi Jiménez han tingut dues oportunitats claríssimes però s'ha arribat al descans amb empat a 0. Com diu una de les cites del futbol, "qui perdona ho acaba pagant", l'Ontinyent ha començat la segona part amb una galleda d'aigua freda per al Narcís Sala. Un bon gol de Sergi en el minut 2. Els homes entrenats per Piti Belmonte s'han refet i han atacat com mai la porteria rival. Però entre el porter Rangel, els pals i el desencert del Sant Andreu l'afició estava desesperada. Avui el Sant Andreu ha visitat la porteria de l'Ontinyent, potser gràcies al tècnic escocès de l'equip rival. JOHN CLARKSON, entrenador de l'Ontinyent CF "Gracias, gracias Sant Andreu. My birthday, Sant Andrew, y tres puntos." El Sant Andreu ha deixat escapar punts però ha dominat el partit. Un consol per a un equip que juga bé però que li falta sort. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Hem perdut el partit en cinc minuts, n'hem d'aprendre d'això, que hem de fer? doncs segurament ficar-les dintre, estic segur que si marxen al descans amb un 2 a 0 el partit és totalment diferent."

UE Sant Andreu: Morales; Xapi Arnau, Sergio Gómez, Melo, Rubén; Jorge Muñoz (Llobet min. 81), Aitor, Arnau Tobella (Araújo min. 55), Xavi Jiménez (Josu min. 55); Prats i Édgar

Ontinyent CF: Rangel; Berna, Ayala, Raúl Muñoz, Diego; Yuma, Chavero, Chupi (Fran min. 46), Ton, Sergi (Kikón min. 69); Borja Lázaro (Martín min. 77)

Gols0-1 Sergi (min. 47)