El Sants ha sumat un punt que es pot considerar èpic al camp del Reddis, en un partit que ha acabat amb empat a 2 i que ha tingut de tot. Pluja inclosa. Al minut 1, els santsencs han fallat un penal. Mal presagi que s'ha confirmat amb l'1 a 0 del conjunt reusenc abans de la mitja part. A la represa, el Reddis podria haver sentenciat, però Saddik ha fallat un penal. El Sants s'ha quedat amb 10 homes i tot seguit Saddik s'ha refet de l'errada per fer el 2 a 0. Tot semblava perdut, però els de Julià Garcia han demostrat un amor propi immens i en el tram final del partit han aconseguit l'empat definiti amb dos gols de Bejarano. Julià García, entrenador de la UE Sants "El equip ha tingut la sort de marcar, sobretot, el 2 a 1. Era clau per ficar-se encara més en el partit. Jugant amb 10, crec que l'equip ha tingut convicció i mira, hem tingut la sort que en aquella jugada que el Benja l'ha posada bé."

2 – Reddis:

Miki, Martell, Pau, Iranzo (Buesa 62′), Pol, Jorge, Geri (Víctor 77′), Ángel. Alfonso, Saddik (Foguet 75′) i Deiver (Lucas 68′).

3 – UE Sants: Chueca, Martín (Juste 46′), Rangel, Pierre (David López 58′), Vergés, Fran (Gala 80′), Fabregat, Edu Soler (Castillo 65′), Bejarano, Gery i Pipo (Teixeira 23′).

Gols: 1-0 Saddik min.15, 2-0 Saddik min.61, 2-1 Bejarano min.82 i 2-2 Bejarano min.85.