El Sant Andreu ha començat dominant el joc, però no ha estat capaç de circular bé la pilota i de convertir les ocasions en gols. Piti Belmonte ha estat critic amb l'equip. PITI BELMONTE, entrenador del UE Sant Andreu "No hem estat fins a l'hora d'escollir, l'elecció de la pasada, a l'hora dels controls, a l'hora d'intrepretar el joc, però bé el més important és que no estan en aquest grau d'encert, doncs guanyes el partit. Això té un valor molt important." El gol que ha fet important la victòria ha estat de Quim Araújo. En un llançament de falta de Marc Martínez, el Mago Araújo de cap ha enviat la pilota al fons de porteria. Un gol solitari que ha donat els tres punts als andreuencs. "Són tres punts molt importants en una setmana molt complicada per a qualsevol equip de Segona B. Perquè les plantilles no estan preparades per fer una setmana de Champions, de cap de les maneres." Vuit dies en què el Sant Andreu ha de jugar tres partits. Després del d'avui toca pensar en el Terol de dimecres. Si els quadribarrats aconsegueixen guanyar en terres aragoneses estaran a només tres punts del límit del descens. "El límit està als 48, per tant ens falten dos partits per arribar a la fita que els jugadors i tots els que formen part de l'equip vàrem marcar."

UE Sant Andreu

: Morales, Fran Grima, Moyano, Borja, Rubén, Nando (Carroza 64’), Marc, Xavi Jiménez, Nakor (Arnau 57’), Quim Araújo (Luis Blanco 80’) i Edgar.

CD Dènia: Ivan Vidal, Victor Gomis, Eloy Pomar (Ballester 37’), Pau Franch (Juanma 46’), Dani González, Gregory, Pifarré, San José, Piccolo, Chumillas (Manu 74’) i Juan Carlos.

Gols: 1-0 Quim Araújo (72’).

Àrbitre: Ripoll Solano, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Moyano, Marc i Quim Araújo i als visitants Victor Gomis, Eloy Pomar, San José, Ballester, Piccolo i Juanma (2).