El Polo s'ha quedat sense aixecar el trofeig del Torneig de Reis per segon any consecutiu, que aquesta temporada marxa cap a Xile, on s'exposarà a les vitrines del Manquehue. Els barcelonins havien de guanyar el partit contra la selecció europea per dos gols de diferència, ja que abans els xilens havien fet la seva feina guanyant el Pedralbes per 6 a 1. El Polo s'ha avançat amb gol de Roger Padrós, però Pepe Borrell, el millor jugador del torneig, ha empatat el partit. Just abans del descans, Àlex Casasayas ha tornat a posar els locals per davant, però ja a la represa, Will Blockey ha empatat a nou. Carlos García Cuenca no estava gens conforme amb els seus jugadors, tot i que Xavi Lleonart ha fet el 3 a 2 quan faltava un quart d'hora per al final. Amb el Polo bolcat a l'atac per fer-ne el quart, la selecció europea ha empatat gràcies a Pol Amat i ha sentenciat el Torneig de Reis. CARLOS GARCÍA CUENCA, entrenador del RC Polo "Hay cosas que debemos aprender del torneo y espero que nos sirvan para las competiciones oficiales, que serán muy duras y no podremos cometer los errores que hemos cometido durante el torneo." ESTEBAN CORTÉS, jugador del CD Manquehue "No nos esperábamos realmente el resultado. Sabíamos que teníamos muy buen nivel pero fue al final un extra bastante emocionante."