Feia 15 anys que no es repetia aquesta imatge. Són els jugadors del Club Egara celebrant el títol de Lliga, els botxins d'un Polo que havia regnat a les últimes tres edicions de la competició regular. El Polo ha desaprofitat una avantatge de 2 a 0 al primer quart que van aconseguit amb els gols de Lucas Vila i Mati Rey, però l'egarenc Eduardo Arbós ha retallat diferències abans del descans. Josep Romeu, a la represa ha fet el definitiu 2 a 2, i ha obligat que el títol es decidís a la tanda de penals "shoot-out". El primer llançament ha marcat la resta de la tanda. Manel Terraza ha relliscat en encarar la porteria rival i ha fallat l'únic dels 10 penals xutats per als dos equips. Amb un 4-5 favorable als de Terrassa, el títol ha canviat de propietari. Els barcelonins donen per tancada la temporada amb la Copa del Rei com a únic títol aconseguit aquesta temporada, i amb els internacionals ja pensant en els Jocs de Rio.