Sempre ens han ensenyat que a les guerres hi ha un guanyador i un perdedor, però avui, al Feliu i Codina, només hi havien vençuts. Ha estat un desenllaç cruel per una batalla en què Horta i Mataró s'ho han deixat tot. Els primers a colpejar han estat els de Xavi Molist gràcies a Kique, que amb un fort xut, ha fet esclatar tots els aficionats hortencs. Però 12 minuts després, l'alegria ha canviat de barri i Aitor ha aprofitat una greu errada de Carles Mur per empatar el matx. A la represa, mateix guió. Diego Novo ha tornat a avançar l'Horta, però Rodri ha igualat el marcador. Aquest cop, el Mataró només ha trigat 6 minuts a fer un empat que ha estat una galleda d'aigua freda per als de Xavi Molist. El tècnic ha mogut la banqueta i se l'ha jugat amb defensa de 3. Marc Esteve ha pogut fer el 3 a 2, però el cert és que qui han perdonat la victòria han estat els maresmencs que han fallat fins a 3 ocasions claríssimes. Tot i això, l'Horta ha tingut una última oportunitat. Merino ha xutat i encara que tothom ha cantat gol, la pilota ha sortit fora. Ha estat el trist epíleg de la gran temporada d'un Horta que l'any vinent haurà de tornar a aixecar-se.