El Polo es presentava a la fase final de la Copa del Rei d’hoquei herba com un dels principals favorits a fer-se amb el títol. Els barcelonins havien aixecat les dues últimes Copes i, a la final contra l’Egara, tenien l’esperança de guanyar la tercera de consecutiva. Ràpidament, però, s’ha vist que no seria feina fàcil. El partit ha estat igualat i s’ha començat a decidir quan abans d’arribar al descans Pau Quemada ha fet el primer dels egarencs. El Polo ha intentat reaccionar i ha generat ocasions per empatar, però ha tornat a ser l’Egara qui ha marcat. Aquest cop l’autor del gol ha estat Lluís Mercadé. Els barcelonins s’han abocat a l’atac i han tingut premi quan faltaven 15 minuts per al final. Manu Bordas ha fet el 2 a 1. L’últim quart d’hora ha estat emocionant, però, al final, ha estat el Club Egara qui ha acabat aixecant la Copa. Feia nou anys que els agarencs no es proclamaven campions.