El Barça va fer els deures a la pista del Girona i va aconseguir una victòria que li permet seguir encapçalant la classificació. Això sí, els blaugrana van haver de treballar moltíssim per endur-se els tres punts. Els gironins van plantar cara en tot moment i, fins i tot, es van avançar diverses vegades en el marcador. A la primera part, Pelicano, que en va fer dos, i Gelmà, de penal, van ser els golejadors del Girona. Pel que fa al Barça, Barroso va marcar els dos primers gols i va ser Pablo Álvarez, de falta directa, qui va fer l’empat a 3 amb el qual es va arribar al descans. A la represa, Pelicano va tornar a avançar els gironins, però, aleshores, va sorgir la figura de Panadero. El blaugrana, amb dos penals, primer va empatar i després va capgirar el marcador. Amb el resultat de 4 a 5 es va arribar al tram final del partit. Aleshores Lucas Ordóñez i Pablo Álvarez van marcar dos gols que van donar la tranquil·litat i la victòria al Barça, que dimarts passarà una prova de foc a la pista del Liceo. Si els blaugrana s’imposen als gallecs, gairebé tindran la Lliga a la butxaca.