CARLOS GARCÍA CUENCA, entrenador del RC Polo "Todo lo que nos ha pasado este año, lo que ha costado, yo creo esta es increíble, cada vez es más difícil, la primera fué al más emotiva y ésta es la más difícil, la que tengo más satisfación."

L’alegria del tècnic, Carlos García Cuenca, davant dels seus aficionats estava justificada. Guanyar tres lligues consecutives no es gens fàcil però, a més a més, fer-ho al camp del rival té un valor afegit. Després d’una temporada regular gairebé perfecta els barcelonins no podien fallar en la gran final contra l’Egara, però al final han estat els shoot outs els jutges de la Divisió d’Honor. El partit ha començat amb un primer quart igualat. En el segon, el Polo s’ha avançat amb un gol de Xavi Lleonart però just un minut després Guillem Fustagueres ha empatat per als egarencs. Després del descans cap dels dos equips ha estat encertat en els metres finals i el partit s’ha decidit en la tanda de shoot outs per 4 a 3 i gràcies al porter Oriol Fàbregas impedint l’últim llançament local.