L’inici del Barça al Palau ha estat força bo, fet que, sumat a les pèrdues de pilota del Laboral Kutxa, cinc en el primer quart, ha permès als de Xavi Pascual anar-se’n en el marcador. Després d’un triple d’Abrines, els blaugrana s’han situat amb un 14 a 6 favorable. Els de Perasovic han reaccionat i amb un triple de Bourousis ha deixat el 25 a 17 al final dels primers 10 minuts de joc. El segon quart ha estat per a l’equip basc, que ha millorat en el percentatge de llançament exterior. La reacció ha vingut de les mans de Mike James, que amb set punts, ha portat el Baskonia a reduir la diferència. S’ha arribat al descans amb un 40 a 35 per al Barça. Al tercer quart, el Barça ha sortit disposat a ampliar la distància; Doellman n’ha estat l’artífex, 44 a 36. Però l’equip basc ha estat capaç de capgirar el marcador, gràcies al llançament exterior d’Adams, que deixava el Laboral Kutxa per primer cop per davant, 44 a 45. Aquest tercer quart també era dels bascos; finalitzava amb 52 a 56. El darrer període ha estat el de la reacció dels de Xavi Pascual, un parcial de 13 a 6 ha permès al Barça tornar a liderar el partit amb 65 a 62. Una pèrdua de pilota, ha donat a Adams l’opció de situar l’equip a un punt, però tot sol ha errat l’esmaixada, i el Barça en la següent jugada ha anotat de dos. Llavors el partit ha estat controlat pels blaugrana que han pogut arribar al resultat final de 73 a 68. Un 2 a 0 a l’eliminatòria que poden sentenciar dimecres a Vitòria.