Una temporada més, la Monta continuarà a Tercera i avui ha estat un homenatge merescut. L'equip s'ha conjurat per guanyar i ha saltat a la gespa amb samarretes de la Penya Al Hueco en reconeixement a la incansable afició de Nou Barris. Barriendos ha cedit el braçal al gran capità José Villegas, que ha començat la jugada del primer gol, obra de Joan Roig. La festa ha continuat a la Bombonera i Oriol Molins ha fet el 2 a 0. Carlos ha retallat diferències per al Terrassa abans del descans, però a la represa n'han arribat més. Miguel Rubio ha fet el 3 a 1 des del punt de penal, i ho ha celebrat amb un ball ben peculiar. Encara faltava el gol del capità. Villegas l'ha aconseguit al minut 64. Els vallesans han posat emoció al partit amb els gols de Molist i Borges en pròpia porteria. Un gran regal per a l'afició, tot i que no ha estat l'únic. Un petit aficionat de la Monta s'ha emportat la samarreta de Marc Ramírez. El final, ja el sabem. Festa grossa i barbacoa per celebrar una permanència molt treballada. MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Hem marcat quatre gols, hem gaudit, com sempre, amb aquesta afició que penso que és única, amb els jugadors. Sempre l'últim partit és una mica així amb un gust agredolç perquè es un cicle que s'acaba, sobretot com equip, de temporada però vaja molt content per la gent, hem fet un bon partit hem jugat bé i vaja content lògicament per la victòria."