Tot i el resultat final, el partit ha estat molt igualat sobretot a la primera part. El Sants ha sortit disposat a sumar tres punts a la Verneda, però ha estat el Júpiter qui s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Raúl en el minut 17. Els homes entrenats per Julià Garcia han intentat empatar sense èxit i també les locals han disposat de bones oportunitats. Malgrat tot, s'ha arribat al descans amb victòria per la mínima dels de la Verneda. Mentre els tècnics donaven instruccions a la mitja part, els petits del Júpiter han degustat un pica-pica pagat pels jugadors del primer equip. Han brindat per la victòria i de fet, la segona part ha estat un altre partit. Només començar, el Sants ha tingut el premi que se li ha negat a la primera part amb un gol increïble d'Hernández. A partir d'aquí, els homes entrenats per Juanjo García han despertat i han tornat a fer una segona part de futbol total. Tres minuts després de l'empat del Sants, el Júpiter ha remuntat amb gols de Romo i Poche. En joc estava la lluita per la promoció d'ascens i han assegurat la victòria amb dos gols més, el segon de Raúl en el 63, i el 5 a 1 definitiu obra d'Eric. El Sants haurà d'esperar per aconseguir la salvació matemàtica i els de la Verneda completen una jornada rodona que els acosta a la Tercera Divisió. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Tornem a tenir el marge d'un partit per fallar però, vaja, continua sent molt complicat."