Ha faltat molt poc, però no s'ha pogut aconseguir. L'ambient al Municipal de Nou Barris ha estat el millor de la temporada. Més de 3.000 aficionats han viscut durant uns minuts el miracle del Muntanyesa. Ha estat un partit igualat, dur i poc lluït. En el minut 10, però, ha arribat l'èxtasi a Nou Barris. Unes mans del capità del Sestao Basagoiti han servit perquè Edu San José marqués de penal el primer gol del partit. L'1 a 0 classificava el Muntanyesa i es convertia virtualment en equip de Segona Divisió B. Malgrat que tots dos equips han tingut oportunitats, s'ha arribat al descans amb victòria per la mínima. A la segona part, el partit ha continuat igualat fins arribar al moment clau. En el minut 13, una gran jugada d'Edu San José i, altra vegada Basagoiti ha fet mans dins l'àrea. L'àrbitre ha xiulat penal, però no ha ensenyat la segona groga al capità basc. Ha estat la sentència, el pas definitiu de "la Monta" cap a la Segona B, però la mala sort ha aterrat a Nou Barris i el xut de San José s'ha estavellat al pal. La galleda d'aigua freda no ha estat suficient. Set minuts després han arribat els quatre minuts fàtidics. El Sestao ha tornat a posar-se al endavant en l'eliminatòria gràcies a un gran xut de falta d'Hernàez i, tot seguit, ha sentenciat l'eliminatòria amb l'un a 2 gràcies a un cop de cap de Sergio Francisco. Amb aquest resultat el Muntanyesa havia de marcar tres gols en 20 minuts per capgirar l'eliminatòria, però tant sols ha pogut empatar amb un cop de cap de Xavi Valls en el temps de descompte. No ha pogut ser, però a Nou Barris tothom està orgullós d'un equip petit que avui ha demostrat ser molt i molt gran.