MIKI CARRILLO, entrenador del CF Muntanyesa "Molt bon equip. Penso que és el més fort del "play-off", però el marcador és un 2 a 1 que ens dóna opcions i aquí serà una altra història, al nostre camp, amb la nostra gent i esperem que entre el treball dels jugadors, del públic i la resta poguem aixecar l'eliminatòria." CRISTINA GÓMEZ, fisioterapeuta del CF Muntanyesa "Arriben cansats. És un mes més de lliga amb què no comptaven i l'esforç físic és gran. Però intentem fer més treball preventiu, amb més estiraments i massatges per intentar que arribin de la millor manera possible." CARLOS DOCANDO, entrenador del Sestao River "Es un partido difícil ya sólo por las dimensiones del campo. Es hierba artificial y los votes son diferentes que en el campo de Las Llanas que es un campo más grande y de hierba. Pero el equipo sabe dónde va a ir y sabe a lo que va a jugar y yo creo que con la mentalidad del "play-off" va a ser muy difícil ganarle al Sestao."

El camp municipal de la via Júlia serà una olla a pressió aquest diumenge. Des de les sis de la tarda, el Club de Futbol Muntanyesa disputarà un partit que mai no s’havia imaginat, que li possibilita l’ascens a la Segona Divisió B. Tots els jugadors estudien o treballen, i no estan preparats per afrontar els 44 partits que els ha tocat jugar enguany entre la Lliga regular i el “play-off”. La fisioterapeuta de l’equip groc i negre, Cristina Gómez, ha admès que l’equip no comptava amb aquest mes més de Lliga, però el treball preventiu ha estat clau.

El Sestao River ja té el pla de viatge

Els biscaïns sortiran dissabte de bon matí des de Biscaia i només arribar a Barcelona, tenen programat un entrenament lleuger a la ciutat esportiva de l’Espanyol. L’expedició del Sestao s’allotjarà a Montcada i Reixac. A Nou Barris no se sentiran sols, 135 seguidors de l’equip verd-i-negre els donaran suport des del gol nord del municipal de la via Júlia.